Convocat un nou pla d’ocupació per un lloc de repartidor/notificador

Dimecres, 15 de novembre de 2023

L’Ajuntament ha obert una nova convocatòria de pla d’ocupació per cobrir un lloc de repartidor/a - notificador/a. Poden optar-hi les persones aturades i inscrites al SOC i a la Borsa de Treball Local. Les sol·licituds es poden presentar fins al 28 de novembre.

Les tasques a desenvolupar són repartir i lliurar correspondència, cartelleria i altra documentació; donar suport a tasques administratives, donar suport a la comprovació de llicències d’obres i activitats; entre d’altres.

La convocatòria s’adreça a persones en situació d’atur, inscrites al SOC i a la Borsa de Treball Local. S’ofereix contracte de treball per a la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral a temps complet, amb jornada laboral de 37,5 hores i una durada d’un any.

Les persones interessades han de presentar al registre de l’Ajuntament la sol·licitud acompanyada de la següent documentació: fotocòpia DNI o NIE, currículum i vida laboral actualitzats i fotocòpia del document DARDO (full de demanda d’ocupació), fotocòpia de la titulació requerida, documentació acreditativa de l’experiència, carnet de família monoparental, si és el cas, i carnet de família nombrosa, si és el cas.

Es poden consultar les bases de la convocatòria al Portal de transparència.

Fitxa de l’oferta de treball a Xaloc

 

Darrera actualització: 15.11.2023 | 09:34