Curs gratuït sobre estratègia de vendes per a emprenedors i empreses

Dijous, 25 de maig de 2023

Mónica Mendoza, experta en estratègia comercial, impartirà el 16 de juny un seminari on explicarà les claus més importants per vendre productes i serveis. El curs està subvencionat al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. Les inscripcions es poden fer per internet o en el departament de Promoció Econòmica.

El curs 5 claus per fer una bona estratègia de vendes està s’adreça a emprenedors i empreses. L’impartirà Mònica Mendoza, speaker internacional i experta en els àmbits de l’estratègia comercial, la intel·ligència emocional i les vendes.

El seminari s’impartirà en format online el divendres 16 de juny i l’horari serà de 9.15 a 14.15 hores. La sessió serà molt interactiva.

Les inscripcions són gratuïtes. Es poden fer a través d’aquest formulari web o presencialment a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Donat que les places són limitades, aquestes s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

El curs forma part de les accions formatives que s’impulsen des de Fem Xarxa-Fem Empresa, la xarxa de municipis del Baix Llobregat Nord per potenciar el món de l’empresa i de la qual forma part l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 13:16