Curs per aprendre a difondre el negoci i la marca personal els dies 14 i 15 juliol

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 17:00

Donar a conèixer una empresa és un requisit essencial per a qualsevol emprenedor que vulgui tenir èxit amb el seu projecte empresarial. Per aquest motiu, l’Àrea de Promoció Econòmica organitza els dies 14 i 15 de juliol un curs per videoconferència on s’ensenyarà als professionals quines tecnologies i xarxes socials  poden ajudar-los a difondre els seus negocis i marca personal. La inscripció  es pot fer al telèfon 93 771 30 17 o al correu electrònic huertarm@sesrovires.cat

L’objectiu del curs és aportar una visió general del que una persona emprenedora o negoci hauria de tenir present per la seva presència a Internet en el moment actual. També s’oferirà orientació i consells que permetin establir unes prioritats.

Pel que fa als continguts, s’explicarà com aparèixer a Google Maps, com posicionar-se millor en els cercadors web i els avantatges de Whatsapp  Businees per rebre comandes i establir contacte amb els clients. També es parlarà de Youtube com una eina per reforçar la marca personal i de les principals xarxes socials des del punt de vista dels negocis.

El seminari serà impartit per l’expert Emili Rodríguez Miras. Consistirà en 2 sessions online els dies 14 i 15 de juliol, de 9.30 a 13.30 hores. Tot i tenir un preu de 880 euros, aquest curs és completament gratuït per als participants, ja que està subvencionat al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Les places són limitades, motiu pel qual es recomana fer la inscripció el més aviat possible en el telèfon 93 771 30 17  de l’Àrea de Promoció Econòmica o al correu electrònic huertarm@sesrovires.cat

Més accions formatives per a emprenedors, autònoms i professionals en aquest enllaç.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 07:20