Diumenge comença el cicle d’espectacles familiars Bambolina amb una obra de màgia

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 13:00

La 5a temporada del cicle d’espectables Bambolina arrenca diumenge amb Hăi, la pescadora de somnis, una obra que combina la màgia i el teatre d’objectes. Les entrades i els abonaments ja es poden adquirir a l’app ReservaPlay. Bambolina ofereix al públic familiar sis espectacles de companyies professionals.

L’Àrea de Joventut organitza una nova edició de Bambolina amb la voluntat d’apropar la cultura de qualitat a petits i grans amb un conjunt d’espectacles que també pretenen afavorir la millora del llenguatge, la comprensió i l’expressió de nens i nenes.

La programació inclou sis representacions de setembre del 2022 a març del 2023. A més d’una temàtica diferent, cada obra utilitza un recurs teatral diferent, com ara els objectes, les titelles, la llum o la poesia escènica.

La primera obra arriba aquest diumenge amb Hăi la pescadora de somnis. La protagonista narra la seva història a través de l’oceà de la imaginació per alliberar l’essència creativa de cadascú. La funció és una producció de la companyia Giramàgic.

Abonament
L’entrada per a cada espectacle és de 5,5 euros.  L’abonament per a les sis representacions val 21 euros, per al qual cosa el preu per funció és de tan sols 3,5 euros. Les entrades es poden adquirir tant en taquilla com en l’app ReservaPlay, però els abonaments només es possible adquirir-los a través de l’aplicació.

Totes les obres tindran lloc al Casino i començaran a les 12.00 hores.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 13:28