Dos sesrovirencs, campions del torneig de futbol base més important del món

Dimarts, 2 d’abril de 2024

Els futbolistes sesrovirencs Dani Brosed i Jan Guerrero han guanyat amb el FC Andorra el torneig internacional de futbol base més important del món, el MIC. Els dos esportistes de Sant Esteve han aixecat la copa de campions després de derrotar a l’Olympique de Marsella en la final de la categoria U18.

El MIC (Mediterranean Internacional Cup) és un prestigiós torneig que s’ha disputat del 27 al 31 de març a la Costa Brava. Hi han participat un total de 412 equips, de diferents categories, de 40 països dels cinc continents.

Entre els equips participants es troben els clubs més importants tant de la lliga espanyola, com ara el FC Barcelona o el Real Madrid, com del futbol internacional (Paris Saint Germain o AC Milan, entre d’altres).

La final de la categoria U18 es va disputar entre l’Andorra i l’Olympique de Marsella. Els francesos es van avançar en el marcador amb un gol d’Antoine Valero (12’), però els andorrans van saber reaccionar i amb dos gols de Rodrigo Pociello (22’) i Noufal (28’) li van donar la volta al partit i es van proclamar campions. Pel camí, l’Andorra es va desfer del Shakhtar Donetsk d’Ucraïna en quarts i del Reial Societat en semifinals.  Aquest era el primer any que l’Andorra competia en el MIC.