El 12 de gener s’obre el període de presentació de candidatures al Concurs d’Iniciatives Empresarials

Dimarts, 10 de gener de 2023

El període per presentar candidatures per al 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials comença el proper 12 de gener. El certamen té quatre categories i premia amb 2.000 euros les millors empreses del Baix Llobregat Nord. El concurs està impulsat pels serveis de Promoció Econòmica dels ajuntaments de d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Categories
Les categories d’aquesta edició son quatre.

  • La primera és la de Millor empresa creada a partir de l’any 2020. Té un premi de 2.000 per al guanyador i de 1.000 per al segon classificat. Es valorarà l’originalitat de la idea de negoci, l´entrega de valors als consumidors, la diferenciació davant la competència i les accions de promoció, xarxes socials, serveis postvenda i atenció al client.
  • La segona categoria és Millor empresa en relleu de negocis, dotada amb 2.000 i 1.000 euros per al primer i segon classificat, respectivament. Es tindrà en compte la trajectòria de l’empresa, les accions de millora i transformació per la reactivació de l´activitat així com, el seu nivell de digitalització o les accions dutes a terme per assolir els ODS 2030.
  • La tercera categoria és la de Millor empresa en compromís amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat, amb 2.000 euros per al primer classificat i 1.000 euros per al segon. Els criteris per concedir el guardó seran les accions dutes a terme i destinades a la reducció de la demanda energètica mitjançant la implementació de tecnologies eficients, transició d´energies renovables o la implementació de sistemes de gestió energètica.
  • La quarta categoria és la de Millor idea jove de negoci. El premi de 2.250 euros està adreçat a treballs realitzats per alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior de centres d’ensenyament secundari. Els projectes s’hi podran presentar de forma individual o en grups d’alumnes i podran participar tant alumnes matriculats el curs actual com en el curs anterior.

Lloc de presentació de les candidatures
Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.

Les candidatures es poden presentar del 12 de gener al 17 de març de 2023 en els registres municipals dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, ja siguin online o presencialment amb cita prèvia. A Sant Esteve Sesrovires, el registre municipal es troba la carrer Major núm6-8 i el tràmit online es pot fer en la Seu Electrònica.

Les bases i la documentació del concurs es poden consultar en els següents enllaços:

Bases del 12è Concurs

Sol.licitud de participació empresa 2023

Sol·licitud participació idea jove de negoci

MEMÒRIA Empresa en relleu de negocis

MEMÒRIA Empresa en compromís amb l´eficiència energètica i la sostenibilitat

MEMÒRIA Empresa creada any 2020

MEMÒRIA idea jove de negoci

Declaració responsable empresa

Cartell

Tríptic

 

Darrera actualització: 19.01.2023 | 10:53