El 5 de juny comença la temporada de la piscina d’estiu

Dimarts, 9 de maig de 2023 a les 11:00

Enguany la piscina estiu estarà oberta al públic del 5 de juny al 3 de setembre i l’horari serà de 10.00h a 20.00h. El Complex Esportiu dona la possibilitat d’escollir entre quatre tipus d’abonaments diferents per gaudir de les instal·lacions.  A més, l’equipament també ofereix cursos de natació intensius durant els mesos de juny i juliol.

Abonaments per a persones i famílies
A banda de poder adquirir una entrada d’un dia, és possible adquirir un abonament per a tota la temporada. Hi ha quatre modalitats.

Els dos primers tipus d’abonaments són individuals i permeten triar entre tenir accés a tots els serveis del Complex Esportiu durant l’estiu o només gaudir de la piscina a l’aire lliure. Els altres dos tipus d’abonaments estan pensats per a les famílies, les quals també poden escollir entre poder accedir a tot l’equipament o únicament a la piscina d’estiu.

Cursos de natació
Per fomentar l’aprenentatge de la natació, el Complex Esportiu ha programat cursos intensius per a nadons i per a nens i nenes. Les classes s’impartiran del 26 de juny al 20 de juliol.  Les inscripcions s’han de realitzar en la recepció de l’equipament a partir del 22 de maig i fins al 19 de juny.  Els cursos tenen un 30% de bonificació per als abonats al Complex Esportiu, un 15% per a famílies nombroses o monoparentals i un 50% per a la gent gran.

Darrera actualització: 09.05.2023 | 12:01