EL bowling sesrovirenc es proclama el campió de la Primera Divisió Catalana

Dissabte, 9 de març de 2024

El primer equip del club ABCS 2015 ha guanyat la Lliga Catalana de Bowling, en la categoria de Primera Divisió. L'entitat sesrovirenca no només assoleix el primer lloc sinó que també ascendeix a Divisió d'Honor, la màxima categoria.

La Lliga Catalana s'ha disputat al llarg de cinc rondes en diferents poblacions del territori català. La darrera jornada es va celebrar a les instal·lacions de Ilusiona Girobowling de Salt el passat 3 de març, bolera on Daniel González, membre de la juta directiva de la Federació, va lliurar els trofeus als guanyadors.

Frec a frec
Al llarg dels cinc enfrontaments, l'ABCS i el Joventut Al-Vici s'han mostrat com els clars aspirants al títol. Els sesrovirencs van guanyar la primera convocatòria. Però el Joventut Al-Vici els va superar en la segona i la tercera cita. Els sesrovirencs van tornar a guanyar el rival en la quarta i cinquena volta, fet que els ha permès quedar campions amb 177 punts.

L'ABCS, que ha demostrat un gran nivell de joc al llarg de tota la lliga, està format per Albert Roca, Àlvaro-José Cardona, Carlos Martí, Daniel Cuartero, Daniel Puentes, Domingo Puentes i Òscar Coll.

El fet de quedar campions, els permet pujar de categoria i jugar la temporada vinent en Divisió d'Honor.

Darrera actualització: 8.03.2024 | 13:51