El club ABCS 2015 es consolida com líder de Primera Catalana de Bowling

Dimecres, 7 de febrer de 2024

El primer equip del club ABCS 2015 es consolida com a líder de la Primera Divisió de la Lliga Catalana de Bowling i aspira a pujar de categoria.  A més en competició individual, un dels seus jugadors, Álvaro-José Cardona, és el líder del Circuit Sènior.

Competició per equips
El mateix club sesrovirenc reconeix que actualment la Lliga Catalana està molt emocionant pel frec a frec amb el segon classificat.  Ara mateix l’ABCS té 139 punts i el Joventut Al-Vici A, 133. Només sis punts separen els dos rivals.

Fins ara s’han celebrat quatre concentracions. En les dues primeres, els de Sant Esteve van quedar primers i el Joventut, segon. En la tercera ronda, el Joventut es va posar per davant. Però en aquesta quarta jornada, disputada a Terrassa,  l’ABCS ha tornat a quedar primer.

La cinquena i definitiva ronda es disputarà a Salt el 4 de març. El club de Sant Esteve confia en guanyar la lliga, fet que li permetria ascendir de categoria i pujar a Divisió d’Honor la propera temporada.

En la concentració de Terrassa, l’equip va estar format per Albert Roca, Àlvaro-José Cardona, Àngel Garcia, Carlos Martí, Daniel Cuartero, Daniel Puentes i Òscar Coll, però al llarg de la temporada la plantilla també està integrada per José Luis López i Rong Bin.

Competició individual
A més de la competició per equips, la Federació Catalana també organitza un torneig individual anomenat Circuït Sènior de Bowling. En aquesta prova, Álvaro-José Cardona, de l’ABCS 2015, lidera la classificació amb 512 punts.

Darrera actualització: 7.02.2024 | 09:29