El Club de Patinatge guanya nou medalles a Madrid

Dilluns, 18 de març de 2024

El Club de Patinatge ha tornat a participar en el campionat organitzat pel Club Patinatge Parque Lisboa a Madrid. La delegació sesrovirenca ha tornat del torneig amb nou medalles. D’altra banda, el club està organitzant clínics en diferents centres educatius per donar a conèixer aquest esport entre l’alumnat.

El Club Social i Esportiu Parque Lisboa ha celebrat el torneig  que porta el seu nom els dies 16 i 17 de març. Les categories convocades eren des de benjamí a sènior i de nivell I a V, més nivell nacional B.

El Club de Patinatge que dirigeix Montse Badesa va obtenir un molt bon resultat amb un total de nou medalles: Xènia Navas, Nil López, Zoe Moreno, Sofia Chivata, Lucia Lucena, Alma Lucena, Mar Belmonte, Martina Hernández i Aitana Noe

Clínics als centres educatius
El club sesrovirenc està portant una campanya per donar a conèixer el patinatge en diferents centres educatius, tant de Sant Esteve com d’altres localitats. La setmana passa hi va ser a l'escola Vicente Alexandre de Martorell i aquesta setmana està realitzant un altre clínic a l’escola La Roureda. Després de Setmana Santa té previst anar a l'Àgora Barcelona International School i també a un institut de Martorell.

Darrera actualització: 22.03.2024 | 08:34