El col·lectiu sesrovirenc Vértice representa l’espectacle Diez Lugares per Catalunya

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 13:00

L’espectacle Diez lugares, del col·lectiu artístic sesrovirenc Vértice, està tenint molt bona acollida per part del públic. Des de la seva estrena al febrer a Sant Esteve Sesrovires, la funció ja s’ha representat en diverses poblacions catalanes. Ahir mateix, Vértice va actuar en el marc d’uns premis atorgats a l’Institut d’Estudis Catalans. L’obra està en plena evolució i millora constant.

Vértice està format pel músic pEpE Martínez i els ballarins Julián Rico i Elena García. Tots tres són els protagonistes de Diez lugares, un espectacle de dansa contemporània i percussió que submergeix l’espectador en un recorregut sensorial per diversos llocs.

Al febrer, Vértice va estrenar l’obra al Casino. Des de llavors, el grup també ha presentat l’espectacle a Sant Llorenç d’Hortons i a diversos centres cívics de Barcelona, com el de Vil·la Florida,Teixonera o el de Sarrià. El trio també ha actuat en diversos esdeveniments culturals.

La seva darrera actuació va ser a l’Institut d’Estudis Catalans el passat 14 de juliol, en el marc del lliurament dels Premis de 7a edició de la Nit de la Biologia. En aquesta ocasió, Julian Rico va ser substituït per Laia Macias, ja que el ballarí sesrovirenc es trobava Eslovènia fent una audició per a una companyia de dansa contemporània.

L’obra Diez lugares no deixa indiferent ningú. La combinació de dansa contemporània i de la paleta sonora del set de percussions de fang de pEpE Martínez fa que el públic s’apropi als artistes després de l’espectacle per interessar-se per aquesta forma innovadora d’entendre l’art.

Obra en evolució
La funció està en plena evolució. Actualment a més de l’obra sencera, Vértice també està oferint una versió més reduïda, d’entre 15 i 20 minuts, pensada per actuacions en esdeveniments culturals i festivals on aquesta proposta coincideix amb altres grups artístics.

El col·lectiu continua treballant en l’espectacle. “Es pot fer encara millor”, afirma Julián Rico. Per aquest motiu, el trio està ajustant i afinant Diez lugares, especialment en aspectes com l’escenografia i el vestuari. L’objectiu és dotar la funció de més qualitat encara.

Contacte
Les empreses o entitats interessades en contractar l’espectacle poden contactar amb Vértice a través del seu compte d’Instagram (@colectivovertice).

Darrera actualització: 15.07.2022 | 13:16