El Complex Esportiu instal·la una planta de climatització de la piscina coberta més eficient

Dilluns, 6 de març de 2023 a les 15:00

Aquesta setmana han començat les obres per substituir la màquina deshumectadora que climatitza l’espai cobert de la piscina interior del Complex Esportiu Municipal. La seva renovació és important atès que controla i garanteix un nivell òptim d’humitat en l’aire. La durada dels treballs és d’unes 4 setmanes.

L’anterior deshumectadora es va instal·lar amb la construcció del Complex Esportiu i amb el pas del temps ha patit desgast i avaries que en feien necessària la seva substitució. S’ha optat per un aparell que millori les prestacions tant tècniques com de millora de l’eficiència energètica. Aprofitant la intervenció, s’instal·larà un nou sistema de gestió per la regulació i control amb diverses sondes d’ambient en el recinte de la piscina.

Per tal de reduir al màxim l’afectació en el funcionament de les instal·lacions s’ha instal·lat provisionalment un aparell de climatització. La piscina coberta ha estat fora de servei unes hores aquest dilluns per motius de seguretat ja que s’ha treballat a la coberta de la mateixa.   

La renovació s’ha realitzat en modalitat d’arrendament amb opció a compra per un període de 5 anys i una inversió total de 216.852,93 Euros (IVA inclòs) que inclou l’execució de les obres d’instal·lació, el subministrament i el manteniment de la màquina deshumectadora.

 

Darrera actualització: 06.03.2023 | 18:01