El Complex Esportiu Municipal estrena el nou gimnàs amb 72 noves màquines

Dijous, 8 de setembre de 2022 a les 12:00

Els usuaris i usuàries del Complex Esportiu ja gaudeixen des de finals d’agost de la remodelada sala de fitness i càrdio. Una inversió de 389.147,57 euros ha permès dotar l’espai amb 72 noves màquines i la tecnologia més avançada en el món de l’entrenament esportiu.

Al mes de març, el ple municipal va aprovar el contracte de rènting que ha fet possible la substitució de totes les màquines cardiovasculars i les bicicletes indoor i incorporar nous aparells de musculació. Entre el 23 de juliol i el 15 d’agost es va portar a terme les obres per remodelar en profunditat les sales de fitness i càrdio i convertir-les en un únic espai cohesionat, amb el terra renovat  i amb més metres quadrats de superfície.

L’Àrea d’Esports també ha tingut en compte els importants canvis tecnològics que està vivint el món de l’esport i per això ha adquirit també el software més avançat. Així, per exemple, les màquines de càrdio, a més de tenir pantalles tàctils de d’informació i entreteniment, també permeten compartir l’entrenament amb persones de qualsevol part del món o seguir les instruccions online d’un entrenador personal.

Inscripcions al Complex Esportiu
Per gaudir de les instal·lacions del Complex Esportiu, la millor opció és abonar-se. La inscripció es pot fer fàcilment en la pàgina web de l’equipament o presencialment en la recepció del Complex Esportiu

Darrera actualització: 08.09.2022 | 13:21