El Concurs d’Enganxes se celebrarà diumenge al parc del polígon de Ca n’Estella

Divendres, 21 d'octubre de 2022 a les 09:00

La 14a Lliga Intercomarcal d’Enganxes Amateur ha tornat a escollir Sant Esteve Sesrovires per celebrar la cinquena prova de la competició anual. Aquest any, el circuit estarà situat al parc del polígon Ca n’Estella (en la rotonda davant l’empresa Gestamp), que té un terreny pla que li permet acollir les proves d’habilitat de carros i cavalls.

La lliga està organitzada pel Club Promoció d’Enganxes del Vallès, una entitat dedicada a promocionar l'enganx de cavalls a dins el món de l'hípica.

A sobre d’un carruatge tirat per un cavall, un dels participants s’encarrega de les regnes i una altre se situa en la part del darrera per fer de contrapès. Els competidors han de recórrer un circuït i superar un seguit de dificultats, anomenades portes i obstacles.

Sant Esteve va acollir per primer cop aquesta prova l’any 2018 als terrenys del camí de Can Prats. La covid va provocar la interrupció el concurs, que ara torna en una ubicació més idònia al polígon de Ca n’Estella.

El Concurs d’Enganxes compta amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i forma part dels actes de la Festa de la Tardor.

 

Darrera actualització: 21.10.2022 | 09:11