El FC Sant Esteve encara la temporada amb 19 equips i 300 jugadors

Dimarts, 28 de novembre de 2023

El Futbol Club Sant Esteve continua creixent de forma important. Aquesta temporada l’entitat té 19 equips, més que mai, i el nombre de jugadors i jugadores s’enfila fins al prop de 300 esportistes. Diumenge, el club va fer la presentació dels equips amb un acte oficial al Camp de Futbol Municipal que va comptar amb la participació de l’alcalde i del regidor d’Esports.

Un club en creixement
El futbol sesrovirenc està experimentant una expansió significativa. Un cop superada les xifres anteriors a la pandèmia, ara està comprovant que cada cop són més les famílies que volen que els seus fills facin un esport a l’aire lliure i els apunten a futbol. Un dels exemples d’aquest creixement es troba en la franja de 10-11 anys, on aquesta temporada hi ha 4 equips alevins.

El club també ha detectat que cada vegada hi ha més demanda de futbol femení. Per això la intenció de l’entitat és treballar per tenir equips femenins en l’esport base. Enguany s’ha pogut fer el salt de futbol 7 a futbol 11 amb un sènior femení que està format per 19 jugadores.

El bon ritme de creixement pel que passa el futbol sesrovirenc es veu reflectit per l’alt nivell d’ocupació que registra el Camp de Futbol Municipal. Abans els partits de cap setmana es programaven en horari de matí i tarda. Ara s’ha hagut d’habilitar també la franja del migdia per acollir tots  els partits.

A aquest fet, s’uneix al canvi de la federació de desglossar els equips en altres que només incloguin els jugadors nascuts el mateix any. Així, si abans un equip benjamí estava format per nens i nenes de 9 i 10 anys, ara els clubs han de tenir un benjamí S9 (per a jugadors de 9 anys) i un benjamí S10 (per als que en tenen 10).

A nivell de competició aquest any destaca, especialment, el juvenil A, que juga en Primera Divisió després de l’ascens de la temporada passada. En les primeres jornades, l’equip va acumular vàries victòries seguides, tot i que actualment s’ha fet palès que es tracta d’una lliga molt competitiva.

El club ha volgut donar-li una volta a l’equip sènior i ha buscat un revulsiu fitxant a un nou entrenador. El nou tècnic és Juanjo Hernández. Diego Lebron és el segon entrenador i Magí Bonsoms continua com a delegat.  Juanjo Hernández és gran coneixedor de la casa i té un important currículum com entrenador. Així mateix, l’entitat ha volgut reconèixer la tasca dels entrenadors sortints , Dídac Puchol i Joan Sánchez, amb l’homenatge que li fan oferir en la diada d’aquest diumenge.

Acte de presentació
La presentació dels nous equips es va celebrar diumenge al vespre al Camp de Futbol. L'acte va començar amb un partit del sènior femení, que va acabar amb victòria de les sesrovirenques, i després es va oferir una xocolatada per a tots els assistents i es van realitzar les tradicionals fotos de cada equip.  L’esdeveniment va estar dinamitzat per un xou de l’empresa d’Esport Music.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Enric Carbonell i del regidor d’Esports, Òscar Rodríguez. En la seva intervenció, el president del club, Jordi Llebaria, va destacar l’important nivell de creixement que està experimentat el club i va plantejar la necessitat de noves inversions per a l’equipament.

Darrera actualització: 28.11.2023 | 10:56