El gimnasta sesrovirenc Saül del Rosario es penja dos ors en el Campionat de Catalunya

Dijous, 14 de juliol de 2022

El jove gimnasta sesrovirenc Saül del Rosario ha tornat del Campionat de Catalunya amb dues medalles d’or, subcampió de Catalunya en categoria individual i campió de Catalunya per equips. L’esportista de 13 anys s’entrena en el Gimnàstic Club de Sant Boi.

El passat 7 de juliol, el Pavelló Castell d’en Planes de la ciutat de Vic va acollir el Campionat de Catalunya (Promoció Base Via Olímpica) tant en la modalitat individual com per equips.

Saül del Rosario va participar en la categoria base 5.  Va guanyar dues medalles d’or, una en anelles i una altra, en barra.  També va prendre part en poltre (4t lloc i amb una puntuació molt a prop del tercer classificat), salt, sol i paral·leles.

Amb la suma dels resultats obtinguts en tots els aparells, Saül es va proclamar subcampió de Catalunya amb 72.600 punts, només superat pel seu company de club Biel Monte.

A més, el  Club Gimnàstic Sant Boi (format per Saül del Rosario i 4 gimnastes més) va quedar campió de Catalunya per equips. El Salt GC i el Gràcia GC van ser segon i tercer, respectivament.

El proper 20 de juliol, el sesrovirenc viatjarà a Pamplona per participar en el Campionat d’Espanya.

Darrera actualització: 14.07.2022 | 14:57