El GIRES organitza un curs bàsic d’alpinisme

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 14:30

Durant aquest mes de març, el GIRES ha programat dues sortides de muntanya i un curs bàsic d’alpinisme. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través del correu electrònic giresgrup@hotmail.com.

La primera de les sortides del proper mes serà l’11 de març a Romanis - Font de Codonyes. Serà una ruta circular per Orgunyà.

La segona tindrà lloc el 26 de març a Sant Privat d’en Bas-Escletxes de la Freixeneda. Aquesta sortida permetrà gaudir amb les vistes panoràmiques de la Vall d’en Bas.

Curs d’alpinisme
L'entitat també ha preparat un curs bàsic d’alpinisme de nivell 1. Se desenvoluparà durant els caps de setmana del 18 i 19 de març i l’1 i 2 d’abril. L’objectiu és progressar amb autonomia i seguretat per l’alta muntanya hivernal, en itineraris de baixa dificultat que requereixin l’ús de la corda.

El contingut del curs inclou aspectes com ara  l’equip i el material d’alpinisme; les tècniques de progressió i seguretat en neu i roca; els nusos i ancoratges bàsics per a ràpel, roca i neu; i la logística i la preparació de sortides. La part teòrica es complementa amb la pràctica en la muntanya de les tècniques apreses.

El preu del curs d’alpinisme és de 300 euros per persona.

Inscripcions
Per a més informació i inscripció a les activitats organitzades pel GIRES, es pot contactar amb l’entitat els dijous, a les 20.00h, en la seva seu social a la plaça de la Vila o en el correu electrònic giresgrup@hotmail.com.

Darrera actualització: 27.02.2023 | 14:39