El judo sesrovirenc puja al pòdium en la Supercopa de Catalunya

Dimarts, 5 de març de 2024

El Club de Judo de Sant Esteve Sesrovires va competir el passat cap de setmana en la Supercopa de Catalunya, esdeveniment de categoria aleví i benjamí celebrat a El Papiol. Els sis esportistes sesrovirencs que hi van participar van obtenir medalla.

El professor del Club de Judo de Sant Esteve Sesrovires, Adalberto Ángeles, va portar una delegació formada per sis judokes i tots sis van aconseguir pujar al pòdium. Brianna Ángeles va guanyar l'or; Samuel Antonio Rey, la plata; i Pol Serrano, Biel Serrano, Héctor Navarro i Fran Vázquez es van penjar la medalla de bronze.

L'entitat esportiva destaca que els judokes sesrovirencs van demostrar un gran nivell de maduresa en les seves tècniques i que van tenir l'oportunitat de fer noves amistats i de compartir els valors d'aquesta disciplina oriental.

Altres resultats
D'altra banda, cal destacar que Adalberto Ángeles comparteix la docència del judo en diverses localitats catalanes, més la direcció de la selecció nacional de la República Dominicana. Així, el passat mes de febrer els seus alumnes d'altres poblacions també han assolit bons resultats en competició, obtenint un or en el Campionat de Catalunya Infantil i tres bronzes i una plata en el Campionat de Catalunya Cadet.

Darrera actualització: 5.03.2024 | 12:46