El programa europeu FEAD entrega 2,7 tones de productes al Banc d’Aliments

Dissabte, 17 de juliol de 2021 a les 08:00

El Banc d’Aliments Parroquial ha rebut, a través de Creu Roja, un total de 2.764 quilos de productes provinents d’excedents alimentaris en el marc del Programa Operatiu d’Ajuda Europea als més desafavorits (FEAD). Tot i aquesta aportació extraordinària, l'entitat precisa d'altres productes bàsics per atendre les 200 persones usuàries del servei.  

En aquest lliurament s’han distribuït productes com arròs, cacau, tonyina, galetes, pasta, llet, macedònia de verdures, potets infantils i tomàquet en conserva. Durant l’any es reben tres entregues extraordinàries provinents d’aquest programa europeu que ajuden a afrontar les necessitats que s’han d’atendre. Tot i així, es requereixen altres productes. Per aquest motiu, el Banc d’Aliments recorda que es poden seguir fent aportacions  a través dels punts habituals ubicats als establiments: Bon Àrea, Ca la Maria i Coaliment.

En aquests moments són necessàries les aportacions de productes de primera necessitat, especialment oli i llet, a més de cigrons cuits, conserves, tomàquet, tonyina, arròs i pasta. També productes d’higiene com gel de dutxa, sabó per a la roba i pels plats, bolquers de les talles 4 i 5 i altres productes infantils. És posible també fer aportacions econòmiques al número de compte corrent de l’entitat: ES57 0081 1660 2100 0100 0903.

La gestió dels productes es fa a través del Banc d’Aliments Parroquial en coordinació amb l’Àrea de Serveis Socials. S’organitzen entregues mensuals i quinzenals per atendre la setantena de famílies usuàries.

 

 

 

Darrera actualització: 16.07.2021 | 15:36