El projecte Innobus busca joves universitaris per posar-los en contacte amb empreses innovadores

Dimarts, 26 de juliol de 2022 a les 12:30

El proper mes de setembre arrenca una nova edició del projecte Innobus, que té com objectiu connectar el talent jove amb les empreses del territori a través dels reptes d’innovació. Els participants visitaran empreses líders del seu sector i coneixeran destacats empresaris i directius. Per participar cal fer la preinscripció abans del 16 de setembre en la web https://www.innobaix.cat/innobusers/

Ruta per la innovació
El programa Innobus és una iniciativa conjunta del projecte Innobaix i d’AMB que va néixer l’any 2016. La finalitat és posar en contacte joves universitaris amb les empreses del territori a través de la innovació. Per aquest motiu, els participants realitzen una ruta durant 15 dies per aplicar la innovació en la resolució de problemes i mostrar el seu talent a les empreses.

Per exemple, en l’edició del 2021 un total de 32 joves van visitar empreses com Aigües de Barcelona, Unilever, Nhood, Mesoestetic, Lipotrue, Schneider, Desigual i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

També van rebre visites inspiradores als espais de  la Fundación Once, el Port de Barcelona, l’empresa Silence, ProCornellà, Barcelona Tech City, UB Start Up, Esade Creapolis i Port Aventura.

Altre dels al·licients va ser la visita de destacats empresaris i directius com ara Anna Gener, d’Aguirre Savillis, Álex Ramirez de Google, Carles Grau de la Fundació MWC o Pau Garcia-Milà de Founderz, Alex Huertas de Northweek, Agustín Gómez de Wallapop o Sergi Grimau, d’Special Olimpics Catalunya.

Preinscripció a Innobus 2022
En l’edició del 2022, l’Innobus continua apostant per combinar els reptes d’innovació, el contacte amb empreses i directius i un concurs d’idees que té com a premi un viatge a una capital europea.

Per participar cal haver acabat una carrera universitària, estar inscrit en el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i realitzar la preinscripció abans del 16 de setembre a https://www.innobaix.cat/innobusers/

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires forma part de la Xarxa Innobaix, formada per empreses, entitats públiques i privades i institucions, que busquen contribuir al desenvolupament de la innovació al territori.

Darrera actualització: 26.07.2022 | 13:00