El restaurant el Racó participa dimecres en el concurs ‘Joc de cartes’ de TV3

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 18:00

El concurs gastronòmic de TV3 Joc de cartes emet aquest dimecres, a les 22.05h, un programa on competiran quatre restaurants del Baix Llobregat Nord. Un d’ells serà el Racó de Sant Esteve, que està punt de complir 30 anys.

El programa que presenta Marc Ribas recorrerà quatre locals de la zona nord de la comarca per trobar el millor restaurant amb història. I és que els quatre candidats tenen una llarga trajectòria en el món de la restauració. Mentre Can Llates (Collbató) va obrir fa gairebé 20 anys, Mas Sunyol (Castellví de Rosanes) i Flor de sal (Esparreguera) tenen 30 anys d’antiguitat.

El Racó de Sant Esteve
El Racó de Sant Esteve també és un lloc emblemàtic amb gairebé tres dècades d’existència. La serà propietària és la Nadia Mestres, que vol transportar els clients de Sant Esteve Sesrovires encara més enrere en el temps amb una decoració inspirada en el cinema dels anys 80.

Cada participant vota la resta de restaurants en diferents categories, com ara la cuina, el menjar o l’espai. El guanyador rep un premi de 5.000 euros.  El públic també pot concursar i guanyar un sopar per a dues persones votant un dels restaurants des de l’app de TV3 durant l’emissió del programa.

Joc de cartes s’emetrà aquest dimecres, a les 22.05, per TV3.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 14:31