El SANES viatja a Portugal per participar en un torneig internacional

Dijous, 23 de febrer de 2023 a les 09:00

El Club Handbol Sant Esteve estarà present, del 4 al 9 d’abril, en el Torneig Internacional Andebolmania, que tindrà lloc en la localitat portuguesa de São João da Madeira. L’expedició sesrovirenca estarà formada per set equips i prop d’un centenar de persones.

Andebolmania és una competició internacional organitzada conjuntament per la Seccció d’Handbol  de l’Associació Esportiva Sanjoanense i Andebolmania (Associació per al Desenvolupament de l’Handbol). El torneig se celebra des del 1991 a de São João da Madeira, ciutat a 30 km d’Oporto. L’esdeveniment esportiu reuneix equips de la península ibèrica, França, Suïssa, Suècia i d’altres països europeus i també del continent americà com ara Canadà o Mèxic.

En l’edició d’enguany, els organitzadors preveuen la participació de 150 equips i d’uns 2.000 esportistes des de les categoria sub 12 fins a veterans.

Des de Sant Esteve Sesrovires sortirà una delegació formada per entre 80 i 100 persones entre jugadors, tècnics, oficials, a més dels familiars i simpatitzants que vulguin desplaçar-se a Portugal per donar suport als equips sesrovirencs.

El SANES ha confirmat la participació de l’infantil masculí i dels equips masculins i femenins de categoria cadet, juvenil i júnior.

El Club Handbol Sant Esteve té una llarga trajectòria en els torneigs internacionals, no només com  organitzadors de la SANES CUP a l’estiu, sinó també com participant en el d’Anaitasuna (Navarra) Oliva (València), Téramo (Itàlia), Randers (Dinamarca), Tolousse i Thuir (França) i a d’altres països com ara Hongria o l’antiga Txecoslovàquia.

Darrera actualització: 23.02.2023 | 09:36