El sesrovirenc Fran Vázquez, plata en la Copa de Catalunya de Judo

Dimecres, 22 de novembre de 2023

El judoka sesrovirenc Fran Vázquez va guanyar la medalla d’argent en la Copa de Catalunya Aleví i Benjamí.  L’esportista va estar dirigit pel seu coch Adalberto Ángeles, professor del Club Judo Sant Esteve Sesrovires. El campionat es va celebrar el passat 18 de novembre i va reunir a més de 400 esportistes a Molins de Rei.

El Club Judo Sant Esteve Sesrovires va portar dos dels seus esportistes al campionat. Malgrat la seva convocatòria, Brianna Ángeles no va poder competir a causa d’una lesió que va patir en la 7a Copa Moianès de la setmana anterior, però va animar de valent a l’altre participant sesrovirenc, Fran Vázquez.

Fran Vázquez, cinturó taronja,  va participar en la categoria aleví de menys de 34 kg. En semifinal va derrotar al seu rival amb una projecció de-ashi-barai executada des del costat que va fer caure d’esquenes a l’altre judoka. La final la va perdre per decisió arbitral, ja que cap dels dos competidors va puntuar en el combat.

Fran Vázquez és un judoka que ha fet una gran progressió des que va començar a practicar judo amb Adalberto Ángeles. El seu entrenador el defineix com un xicot “molt actiu i batallador” i que “s’entrena molt bé”.

Adalberto Ángeles destaca, especialment, com el petit judoka ha fet seus els valors del judo. Així, a Molins de Rei Fran Vázquez va comentar al seu coach que “el faré el millor que pugui, però el que és segur és que guanyaré algun amic”.

La plata en Copa de Catalunya se suma altres èxits que ha aconseguit en el 2023, ja que també va fer medalla en l’Interclubs de Castelldefels i en el campionat de Bigues i Riells.

Darrera actualització: 22.11.2023 | 12:16