El Siset i l’Angeleta participen en la trobada gegantera de Castellbisbal

Divendres, 16 de juliol de 2021 a les 10:45

Els gegants de Sant Esteve, el Siset i l’Angeleta,  es desplaçaran demà dissabte a Castellbisbal per participar en la Fira del Món Geganter.  La trobada tindrà lloc a Escola Mare de Déu de Montserrat i durant tot el dia hi haurà activitats relacionades amb la cultura popular i tot el que envolta a les colles geganteres.

La fira està organitzada per la Colla Gegantera de Castellbisbal i comprendrà diverses activitats. Una d’elles serà un joc amb unes làmines amb codis QR amb les quals els participants hauran de trobar i resoldre les preguntes que se’ls formulin.

La trobada gegantera també comptarà amb dues taules rodones. En una d’elles es parlarà de l’afectació de la covid-19 a les festes de gegants i l’altra presentarà les novetats editorials geganteres.

L’espectacle Fins aviat Onada Gegant serà altra de les activitats, però a causa de la covid aquesta activitat es realitza amb reserva prèvia en aquest enllaç, amb seients individuals i ús de la mascareta durant tota l’estona.

La colla Gegantera de Castellbisbal  era una de les colles convidades a la  cercavila de la Festa Major 2021 de Sant Esteve Sesrovires i que  a causa de les  restriccions de la covid-19 no es podrà realitzar.

Darrera actualització: 16.07.2021 | 11:53