El sistema de videovigilància de Sant Esteve desperta l’interès d’altres municipis

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 14:30

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Sagarra, acompanyat pel sotsinpector en cap de la Policia Local, Sergi Duarte, van visitar la prefactura de la Policia Local de Sant Esteve per interessar-se pel nou sistema de videovigilància amb què compta el nostre municipi. Altres localitats també han fet consultes sobre la seva instal·lació i funcionalitats.      

Durant la visita, acompanyats per la regidora de Seguretat Ciutadana de Sant Esteve, Roser Brosed, i el cap de la Policia Local, Toni Peña, van conèixer el funcionament del sistema des del centre de control ubicat a les dependències policials. També se’ls va explicar les múltiples funcionalitats que ofereix: des de la lectura de matrícules per a casos de robatoris o persones relacionades amb violència de gènere, la col·laboració amb altres cossos de seguretat, fins a l’obtenció de dades estadístiques que permeten aplicar mesures correctores en seguretat viària.

El sistema de videovigilància a Sant Esteve es va posar en marxa a l’estiu i l’integren un total de 15 càmeres, actualment en mode de proves. Disposa de 10 unitats lectores de matrícules i 10 punts de control repartits en accessos al nucli urbà, inclosa l’estació, així com barris i urbanitzacions. Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana es valora molt positivament l’activació d’aquest servei amb uns primers resultats molt satisfactoris.

Darrera actualització: 14.11.2022 | 14:50