El taekwondo sesrovirenc acomiada l’any amb nous èxits esportius

Divendres, 31 de desembre de 2021 a les 14:00

L’Escola Taekwondo Sesrovires tanca l’any 2021 amb 6 noves medalles al Campionat d’Espanya per Clubs de Pumses i treballant per rellançar aviat l’equip de combat.  També ha participat en un Campus Training a Cunit amb campions d’Europa.  El proper 2022 serà el desè aniversari de l’obertura del doyang del carrer Lluís Companys.

Benidorm
El taekwondo sesrovirenc ha viscut un mes de desembre molt actiu. A principis de mes, l’Escola Taekwondo Sesrovires es va desplaçar fins a Benidorm per participar en el Campionat d’Espanya per Clubs en la modalitat de pumses. Els resultats han estat 6 medalles en diferents categories.  Va ser un torneig d’una gran qualitat tècnica ja que van participar rivals que s’estan preparant per anar al proper campionat del món.

També a Benidorm, la Federació  Espanyola de Taekwondo  (FET) els va lliurar finalment la copa i el títol de campions de la Lliga Espanyola de Pumses del 2020. Diferents  problemes burocràtics havien impedit a la federació, entre elles les eleccions als seus òrgans directius, fer-los arribar aquest premi.

Aprofitant el campionat, la FET va organitzar el Primer Seminari de Mestres Numeraris, obert únicament a cinturons negres amb un cinquè dan o superior. Alberto Bonilla (7è dan) va participar i va obtenir el carnet que li acredita com a mestre numerari.

Nous projectes per al 10è aniversari
El 2021 va començar amb l’Escola Taekwondo Sesrovires participant en campionats online. No va ser fins al març que va tornar la competició presencial. Al maig, Guillem Bonilla va quedar campió d’Espanya i es va aconseguir també el subcampionat de Catalunya de Clubs en la modalitat de Pumses.  Al setembre, va arribar  l’Open de Pamplona i a l’octubre, la participació de Guillem Bonilla en el Campionat d’Europa.  Aquest mes de desembre, a més del campionat d’Espanya a Benidorm, el doyang també ha participat en el Campus Training de Cunit al costat de campions d’Espanya i d’Europa.

Per a proper l’any, l’Escola Taekwondo Sesrovires vol rellançar l’equip de combat i per al primer trimestre del 2022 ja preveu participar en dos campionats en aquesta modalitat. El 2022 també serà el desè  aniversari del local del carrer Lluís Companys. 

Darrera actualització: 30.12.2021 | 15:02