El Torneig de Reis de Futbol Femení recollirà joguines per als infants vulnerables de la comarca

Dimarts, 28 de desembre de 2021 a les 12:00

El proper 2 de gener es disputarà al Camp de Futbol Municipal el 1r Torneig de Reis de Futbol Femení. El campionat servirà per a la recollida de joguines per als infants en situació de vulnerabilitat del Baix Llobregat. D’aquesta forma, el FC Sant Esteve col·labora un any més amb la campanya de Creu Roja “Fem un món millor”.

El Torneig
En aquesta primera edició del torneig, participaran vuit equips: CF Martorell,  Vilafranca, FC Sant Boià, UE Vacarisses, San Lorenzo Terrasa,  CD Fontsanta-Fatjó i el mateix FC Sant Esteve. Serà una matinal de futbol amb una única categoria: cadet-juvenil.

Esport solidari
El club aprofitarà el campionat per fer la tradicional recollida de joguines que realitzava per al Partit de Nadal, que enguany es va haver de suspendre. Per participar-hi, cal portar una joguina nova d’almenys 8 euros el dia del Torneig. Les donacions aniran destinades a la Creu Roja del Baix Llobregat, que amb la seva campanya solidària “Fem un món millor” vol que tots els infants de la comarca en situació de vulnerabilitat també tinguin el seu regal de la nit de Reis.

Darrera actualització: 28.12.2021 | 12:18