El torneig solidari Koeman Cup dedica els seus beneficis a la Fundació Cruyff

Divendres, 8 de juliol de 2022 a les 12:00

Ronald Koeman ha inaugurat avui a Sant Esteve Sesrovires el torneig benèfic de golf que porta el seu nom i en el què juguen 124 esportistes. Enguany la Koeman Cup destina els seus beneficis als projectes socials que s’impulsen des de la Fundació Johan Cruyff. Entre els participants, es troben Pep Guardiola i Joan Laporta, entre d’altres. L’alcalde Enric Carbonell i el tinent d’alcalde Joan Galceran també han assistit al torneig.

Si l’any passat els beneficis de l’esdeveniment es van dedicar l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en aquesta ocasió aniran per a la Fundació Johan Cruyff, entitat que es dedica a projectes esportius per a nens i nenes amb necessitats.

La Koeman Cup ha començat aquest matí amb una roda de premsa de qui va ser jugador i entrenador del FC Barcelona. Koeman ha atès als nombrosos periodistes que s’han desplaçat fins al Club de Golf Barcelona i ha respost a les preguntes que se li han formulat sobre l’actualitat blaugrana.

Acompanyat de Santi Rosell, president del Club de Golf Barcelona, Koeman ha clavat el tee en el camp 17 per fer el primer cop del torneig. Moments després, li ha arribat el torn a Pep Guardiola.

Entre els assistents es trobava Joan Laporta. El president del FC Barcelona ha participat en el torneig de pàdel que aquest any es juga dins de la Koeman Cup. Laporta ha fet equip amb Enric Masip, exjugador d’handbol del FC Barcelona.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 14:00