Els equips juvenil i cadet de futbol, tercers en les seves respectives categories

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 08:00

Els equips juvenil i cadet del Futbol Club Sant Esteve es troben en la tercera posició de la competició. Els dos conjunts sesrovirencs encara no han perdut cap partit dels que han disputat i acumulen una bona ratxa de victòries que els permeten una posició còmoda en la part superior de la classificació.

Equip juvenil
El conjunt juvenil es troba en el grup 33 de la 2a Divisió de la Federació Catalana de Futbol. Després de nou jornades, els de Sant Esteve sumen 21 punts, els mateixos que el segon classificat. Fins ara han guanyat 6 partits, n’han empatat 3 i no han perdut mai.

El conjunt que entrena Albert Canals és el quart equip més golejador de la taula i el sesrovirenc Iker Álvarez és el segon màxim golejador del grup amb 15 dianes.

Equip cadet
Per la seva part, l’equip cadet també ha arrencat molt bé la temporada i ja és tercer en el grup 35 de la 2a Divisió de la seva categoria. Té 22 punts, un menys que el segon i dos menys que el líder (el Corbera CFC).  Els sesrovirencs no coneixen la derrota després de disputar els 8 primer partits de la lliga. Han guanyat 7 partits i només han empatat un cop.

L’equip que dirigeix Albert Mas és el màxim golejador del seu grup i els sesrovirencs Eamonn Nygayiyo i Edgar Alcaide són el segon i el tercer màxims golejadors de la competició.

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 15.12.2021 | 13:47