Els nadons nascuts al 2022 tindran el seu ‘Bosc dels infants’ a l’entorn de La Ginesta

Divendres, 24 de març de 2023 a les 12:00

L’entorn de la Llar d’Infants municipal La Ginesta acollirà demà dissabte la plantada familiar que donarà lloc al ‘Bosc dels Infants 2022’. Aquesta serà la segona plantada que organitza l’Ajuntament per donar la benvinguda als nadons amb una acció simbòlica de vinculació a la natura i de reforestació al municipi.

Després de la bona acollida per part de les famílies de la iniciativa “El bosc dels infants” que l’Ajuntament va impulsar l’any passat per primera vegada, dissabte 25 de març tindrà lloc una nova plantada de roures. De nou s’escull el roure com a símbol del municipi. 

L’emplaçament escollit per al ‘Bosc dels Infants 2022’ és la zona verda que es troba davant de la Llar d’Infants Municipal La Ginesta. En total s’hi plantaran una cinquantena de roures, un per cadascun dels 47 infants nascuts l’any 2022, 22 nens i 25 nenes.

La plantada comptarà amb la participació del personal de la brigada municipal i del voluntariat de l’ADF El Roure. Donades les restriccions per la situació de sequera, per al reg dels plançons s’utilitzarà aigua no potable provinent de pous.   

A més de la plantada, l’activitat comptarà amb animació infantil a càrrec de la companyia “Hotoquentot”.   
 

Darrera actualització: 24.03.2023 | 12:14