Els premis Sesrovirencs de l’Any reconeixen Josep Valls, el Club d’Handbol i l’agermanament amb Champniers

Dijous, 18 d’abril de 2024

Els Sesrovirencs de l’Any 2023 reconeixeran, el proper 23 d’abril, a en Josep Valls Bou en la categoria de Persona, pels 45 anys com a president de la Coral Sant Esteve. El guardó a l’Entitat s’atorgarà al Club Handbol Sant Esteve pels 50 anys d’història, mentre que a l’Activitat es premiaran els 10 anys d’Agermanament Sant Esteve-Champniers. El Teatre Municipal El Casino acollirà el lliurament dels guardons, a les 19.00 hores, en un acte públic.

En el premi Sesrovirenc de l’Any 2023 a la Persona, la comissió dels Premis ha posat en valor la contribució d’en Josep Valls en el foment de la cultura local, estan al capdavant de la Coral Sant Esteve durant 45 anys, esdevenint un dels presidents més longeus del teixit associatiu sesrovirenc. 

Pel que fa a la categoria d’Entitat es reconeixen els 50 anys d’història del Club d’Handbol Sant Esteve, una entitat esportiva nascuda l’any 1973, que compta en l’actualitat amb més de 300 esportistes.

El Sesrovirenc de l’Any 2023 a l’Activitat s’ha concedit al treball del Comitè de Jumelage de Champniers i de la Comissió d’Agermanament de Sant Esteve pels 10 anys de treball conjunt i de teixir vincles entre els dos pobles.

Els premis Sesrovirencs de l’Any reconeixen l’esforç individual i col·lectiu de persones i entitats del poble que en la seva professió, habilitat, dedicació i qualitat humana contribueixen a revitalitzar la vida social sesrovirenca, augmenten la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i consoliden el teixit associatiu.

La convocatòria d’aquests guardons s’inicia al febrer amb un procés de participació ciutadana que recull propostes de candidatures a les diferents categories per part d’entitats i de particulars. Posteriorment, són valorades per la Comissió dels premis juntament amb propostes recollides de fets destacats que tenen lloc durant l’any anterior al del lliurament.

 

Darrera actualització: 18.04.2024 | 15:22