Els sesrovirencs Montserrat Carafí i Pepe Martínez, protagonistes de l’audiovisual 'Blando'

Dijous, 16 de novembre de 2023 a les 12:00

Diumenge s’estrena a Martorell el concert audiovisual Blando, un projecte dels artistes sesrovirencs Montserrat Carafí i Pepe Martínez amb la col·laboració de Anna Lati i Noel Puigdollers. Blando és un proposta innovadora que combina la projecció del film del mateix nom amb la música en directe, al mateix temps que el treball al torn. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar per internet.

El projecte és el desenvolupament d’una idea anterior de la ceramista Montserrat Carafí i del músic Pepe Martínez: la suma del llenguatge de la transformació i la manipulació del fang  a través del torn i la música de percussió del càntirs. D’aquesta iniciativa va sortir SoTerra, que es va presentar a l’Atelier Güell de Barcelona a l’any 2021.

Ara el projecte ha donat un pas més amb l’addició del llenguatge cinematogràfic.  Gràcies a la col·laboració d’Anna Lati i Noel Puigdollers es va poder gravar en vídeo a Montserrat Carafí a l’espai Ca l’Oller de Martorell treballant el fang en el seu torn. El film, amb una duració de 38 minuts, realitza un recorregut conceptual a través de set escenes diferents.

Diumenge,  a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols de Martorell, es podrà veure la fusió del treball dels quatre creadors. Es projectarà la pel·lícula i, com en l’antic cinema mut, les imatges estaran acompanyades per la paleta sonora del set de percussió de Pepe Martínez. El públic també podrà veure en directe com Montserrat Carafí dona forma  a l’argila en el seu torn.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 12:44