Em marxa el nou Servei de Suport Emocional per a joves

Divendres, 1 de març de 2024

L’Ajuntament ha posat en marxa el Servei de Suport Emocional per a joves de 14 a 30 anys. Aquesta iniciativa de la regidoria de Joventut té com a objectius ser un espai de trobada, suport, orientació i acompanyament terapèutic per millorar el benestar integral de les persones. El servei es pot sol·licitar a través d’un professional de Serveis Socials o directament a la Sala Jove.

Aquest servei ofereix suport psicoterapèutic quan hi ha una dificultat o problemàtica específica, relacional o emocional que afecta el benestar emocional. El Servei de Suport Emocional s’oferirà els divendres. D’11.00 a 14.00 hores, a l’Institut Montserrat colomer; i de 15.00 a 19.00 hores, a les Escoles Velles (Sala Jove).

Es pot accedir al servei a través de la sol·licitud d’un professional de Serveis Socials o per iniciativa pròpia adreçant-se a la Sala Jove presencialment, per Whatsapp (607 76 54 07), per correu electrònic (ses.salajove@sesrovires.cat)o per Instagram (@salajoveses). No obstant això, els menors d’edat necessiten l’autorització dels seus progenitors o tutors per accedir a aquest servei.

El Servei de Suport Emocional està liderat per Consell Comarcal del Baix Llobregat, però està gestionat directament per l'Ajuntament. El projecte compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona

Darrera actualització: 29.02.2024 | 17:58