Entra en funcionament el nou parc correcan

Dimecres, 23 de novembre de 2022

Aquesta setmana ha entrat en funcionament el nou parc lúdic o correcan que es troba al parc Masia Bach, a l'avinguda Moixeró. L’espai disposa d’un circuit d’agility amb diversos aparells, així com mobiliari urbà. En breu s'instal·larà una font d'ús públic i amb abeurador per a gossos.

El circuit el formen un túnel, una rampa, un slalom i una roda pel salt. Està perimetrat amb una tancat d'1,7m i té col·locats bancs i papereres. La font que s'instal·larà en breu, disposa de dos sortides, una per a les persones i a la part baixa una altra com a abeurador pels gossos. La font es col·locarà a la part exterior del parc per tal de donar servei a la zona, un petició que havia traslladat l'associació de veïns de Masia Bach.   

Es tracta d'una prova pilot, impulsada per la regidoria de Salut Pública, que dóna resposta a les peticions de persones propietàries de gossos de disposar d’una zona d’oci on els animals puguin córrer i socialitzar amb altres gossos. En funció de la seva acceptació es valorarà la necessitat de noves instal·lacions al municipi.

El recinte està senyalitzat amb un rètol indicatiu sobre les normes d’ús:
•         Quan s’entra al recinte, s’ha de tancar la porta per evitar que cap gos es pugui escapar
•         Els gossos poden anar sense lligar en aquest espai. Recordar que al sortir i a la resta del municipi, sempre han d’anar lligats.
•         Els gossos sempre han d’estar inscrits al cens municipal (tràmit gratuït al SIAC). Els potencialment perillosos han de tenir la llicència municipal corresponent.
•         No es permet l’accés en aquest espai a les gosses en època de zel
•         S’ha de recollir els excrements dels gossos i depositar-los a la paperera.
•         S’ha de respectar i fer un bon ús dels aparells, el mobiliari i l’entorn.

Es recorda la importància de tenir cura de l’espai i actuar amb responsabilitat i civisme. També es recorda a totes les persones propietàries de gossos, que tinguin l'animal censat, que poden recollir gratuïtament a l'Ajuntament un kit format per una ampolla per diluir orins i un dispensador de bosses pels excrements. En cas que no consti en el Cens Municipal, el tràmit es realitza al SIAC de manera ràpida i sense cost.

 

 

Darrera actualització: 23.11.2022 | 14:36