Es presenta oficialment el projecte ‘Els Set Balcons de Montserrat’

Dimecres, 29 de març de 2023

Avui s’ha presentat oficialment el projecte 'Els Set Balcons de Montserrat', una iniciativa turística impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Sant Esteve és un dels set municipis que acull una d’aquestes instal·lacions singulars al parc d’A migdia de Ca n’Amat.

La regidora d’Acció Turística, Roser Brosed, ha assistit a l’acte de presentació que ha tingut lloc a Castellví de Rosanes, un dels set municipis que compta amb un d’aquests balcons singulars, juntament amb Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve.

Els Set Balcons de Montserrat són unes instal·lacions singulars que, integrades en el paisatge que envolta la muntanya màgica, s’han convertit en miradors naturals i panoràmics. Posen de relleu tot el potencial turístic de l’entorn del massís de Montserrat des d’aquests set municipis del Baix Llobregat i es converteixen en una interessant proposta de turismo familiar.

El projecte està impulsat pel Consorci de Turisme i compta amb el suport dels set ajuntaments de la zona nord de Montserrat, del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat, i la Diputació de Barcelona.ON ES TROBEN ELS SET BALCONS DE MONTSERRAT?

 
 

 

Darrera actualització: 29.03.2023 | 15:31