Èxit de les patinadores sesrovirenques al Trofeu de Sant Pere de Riudebitlles

Divendres, 3 de febrer de 2023

El Club Patinatge Artístic de Sant Esteve Sesrovires ha tornat del Trofeu de Sant Pere de Riudebitlles amb 15 medalles. Un total de 21 patinadores sesrovirenques van prendre part en la competició, que es va celebrar el passat 29 de gener.

Concretament, les esportistes de Sant Esteve van aconseguir 7 medalles d’or, 5 d’argent i 3 de bronze. La delegació sesrovirenca va estar formada per noies de totes les categories: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

Les patinadores que van obtenir medalla van ser Anna Escrig  (cadet A), Emma López (cadet B), Isabel Salvador i Claudia García (cadet C), Nerea Ariza i Àfrica Flores (infantil C), Claudia Figueredo (aleví B), Valèria Sánchez (aleví C), Catalina Maqueira, Violeta López i Laia Martínez (benjamí B), M.P. (prebenjamí B), Abril Mula i Ona Vidiella (prebenjamí C).

En funció de la categoria, cada patinadora tenia un programa i una duració diferent per a la seva coreografia.

D’altra banda, el club sesrovirenc prepara per al 15 d’abril una prova a Sant Esteve Sesrovires especialment pensada per a les patinadores sense experiència en competició. El torneig estarà obert a entitats d’altres poblacions.

Darrera actualització: 3.02.2023 | 09:00