Exposició conjunta d’alumnes de Sant Esteve Sesrovires i del Nepal

Dimarts, 28 de juny de 2022 a les 17:00

L’estudi d’art Tinta i vi inaugura demà una exposició que reuneix les obres dels seus alumnes i d’estudiants de dibuix i pintura de Katmandú (Nepal). La mostra forma part d’un projecte solidari impulsat per Marta Arañó que compta amb la col·laboració de vàries entitats  i de diversos cellers del poble. L’art, llengua universal s’inaugurà demà dimecres, 29 de juny, a les 19.00h, en la Sala Domènech i Estapà.

L’exposició reuneix en un mateix espai les obres dels 15 alumnes de Tinta i Vi i dels 9 alumnes que han après dibuix i pintura a la ciutat de Katmandú gràcies a l’Associació Amics del Nepal, que va contractar un professor en aquell país per ensenyar-los. Les obres dels artistes nepalesos han arribat en avió per ser exposades a la Sala Domènech i Estapà.

La mostra vol transmetre com en moltes ocasions no calen paraules sinó tan sols imatges per entendre’ns. A l’exposició L’art, llengua universal,  l’alumnat dels dos països faran servir els seus treballs pictòrics per explicar com és el lloc on viuen.

En la inauguració ballarà Ses Dansa i l’associació Amics del Nepal, que mostrarà com es la dansa nepalesa. També es podran adquirir uns lots, formats per cava, vi i dues reproduccions de les obres exposades, els beneficis dels quals aniran destinats a l’Associació Amics del Nepal.  Tant el cava com el vi han estat cedits pels cellers sesrovirencs Roger Goulart, Can Casals i Ca n’Estella. També hi col·labora l’entitat Artviu.

L’exposició es podrà visitar en els següents  dies i horaris:

  • 29 de juny, de 19.00 a 20.30h
  • 2 i 9 de juliol, de 18.00 a 20.00h
  • 3 i 10 de juliol, de 12.00 a 14.00h
Darrera actualització: 28.06.2022 | 14:15