Finalitza la reurbanització de la vorera del carrer Martorell

Dilluns, 21 de novembre de 2022 a les 09:00

Sant Esteve ha iniciat la transformació de l’entrada al municipi pel sector de l’antiga Chupa Chups. Dissabte es va reobrir al trànsit el carrer Martorell, després de finalitzar les obres de reurbanització d’una de les voreres.

En aquesta primera actuació s’han reurbanitzat uns 300 metres. Com que el carrer separa el límit entre l’espai urbà i l’agrícola s’ha utilitzat sauló continu d’aspecte terrós. S’ha instal·lat mobilirari urbà, amb bancs i papereres, i una barana de fusta.

Pel que fa a l’arbrat, els antics plataners es substituiran per una espècie adequada per a voreres i amb un fullatge distintiu que aporti color a l’entrada del municipi. L’ajuntament preveu la plantada per principis d’any quan es dona un moment òptim.

El projecte de transformació es completerà amb la reurbanització de l’altra vorera. Aquesta intervenció està inclosa en el projecte d’urbanització de l’antiga Chupa Chups i l’haurà d’executar el promotor de l’àmbit.

Les obres, que han durat uns 4 mesos, han tingut un cost de 237.000 euros, de les quals l’ajuntament ha aportat el 40% i la resta s’ha finançat a través del programa d’inversions de la Diputació i el PUOSC.

 

Darrera actualització: 25.11.2022 | 10:12