Finalitzen els treballs de neteja i desbrossat de torrents

Dijous, 14 de juliol de 2022 a les 20:00

En les últimes setmanes han anat finalitzant els treballs de neteja i desbrossat de les lleres públiques en trams urbans dels torrents de Ca n’Estella, Afilador i Can Sitges. També s’ha fet una actuació complementària al de Ca n’Estella, en el tram proper als habitatges dels carrers Constitució, Delfos i Avet i l’avinguda Estatut.

La neteja de lleres, finançada a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, té com a objectiu l’eliminació de canyes i la retirada d’arbrat que pugui obstruir els passos de vial i provocar esllavissades en cas d’aiguat. En total s’ha intervingut en uns 15.000 m2 de lleres.

D’altra banda, l’Ajuntament ha dut a terme una neteja i desbrossat de la vegetació del torrent de Ca n’Estella, situat entre els carrers Constitució, Delfos i Avet, i l’avinguda Estatut. S’ha retirat tota la vegetació propera a la zona residencial per reduir el risc d’incendi. El cost de la intervenció puja 5.808,00€

Franges de protecció a Pou del Merli i Vinyes del Turó

Pel que fa a actuacions de neteja i desbrossat en matèria de protecció contraincendis,  actualment s’està realitzant la franja perimetral al barri de Pou del Merli. També està prevista l’execució de la franja de protecció a Vinyes del Turó.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Franja Vinyes del Turó

Franja perimetral Pou del Merli

Darrera actualització: 14.07.2022 | 14:16