Formació gratuïta amb certificat de professionalitat adreçada a persones desocupades

Dimarts, 8 de novembre de 2022 a les 09:00

El Centre de Formació Jaume Balmes en col·laboració amb la regidoria de Formació i Ocupació de l’Ajuntament organitza quatre cursos subvencionats adreçats prioritàriament a persones desocupades. El primer, sobre Muntatge i manteniment d’instal·lacions frigorífiques, començarà al desembre. Les inscripcions ja estan obertes.

El curs de Muntatge i manteniment d’instal·lacions frigorífiques té una durada de 550 hores, de les quals 430 es realitzen a les instal·lacions del Centre de Formació Jaume Balmes, i les 120 hores restants corresponen a pràctiques a empreses. Les classes s’impartiran del 12 de desembre al 8 de maig, en horari de matí, de 8.00 a 14.00h, de dilluns a divendres.

Pel proper any, el centre ja ha programat tres accions formatives més. Al febrer començarà el de Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques. Al març està programat un curs d’Atenció soiciosanitària a persones depenents en institucions socials, mentre que al juny  s’impartirà el curs d’Operacions auxiliars d’enregistrament  i tractament de dades i documents. Totes les formacions estan 100% subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Centre Tècnic de la Fundació Privada Jaume Balmes AZ, al carrer Comerç número 8, de Sant Esteve Sesrovires, trucar al telèfon (93 708 33 35 / 683 657 123) o enviar un correu electrònic.
 

Darrera actualització: 04.11.2022 | 13:21