Guillem Bonilla es classifica per al Campionat del Món de Hong Kong

Dilluns, 6 de maig de 2024

L’esportista sesrovirenc Guillem Bonilla s’ha classificat per al Campionat del Món de Taekwondo, que se celebrarà al mes de novembre a la ciutat xinesa de Hong Kong. En el Campionat d’Espanya de Poomsae d’aquest cap de setmana, Bonilla ha aconseguit els darrers punts que necessitava per anar al mundial. És el primer cop que l’Escola Taekwondo Sesrovires tindrà un alumne en un campionat del món.

Per anar al mundial, els esportistes han de sumar punts en diferents campionats al llarg de la temporada. El passat  mes, Guillem Bonilla va participar en l’Open d’Espanya de Tècnica en la categoria trio júnior amb dos companys de la selecció espanyola. Tot i obtenir l’or, encara li faltaven punts per classificar-se. Però aquest cap de setmana, el trio en el qual està integrat ha tornat a guanyar una medalla d’or i d’aquesta forma aconsegueix els punts necessaris per competir a Hong Kong. Tot i que encara falta un campionat puntuable més, el sesrovirenc ja està matemàticament classificat.

De Galicia a Sant Esteve Sesrovires
Aquest cap de setmana ha estat molt intens per al taekwondo sesrovirenc.

Dissabte Guillem Bonilla, acompanyat per Alberto Bonilla, va estar al Campionat d’Espanya de Poomsae celebrat a Galicia. El mateix dissabte, l’Escola Taekwondo Sesrovires acollia en les seves instal·lacions del carrer Lluís Companys un seminari de Combative, impartit per l’instructor Criso López i adreçat a cossos de seguretat.

Diumenge, l’Escola Taekwondo Sesrovires va estar present a la Fira de Primavera amb un estand a la plaça Xic Mateu amb material informatiu sobre les activitats de l’entitat. Al mateix temps, una delegació participava en el Campionat de Catalunya de Poomsaes i aconseguia dues medalles de bronze.

D’altra banda, a l’abril l’entitat va estar present en el Campionat Promoció Absolut. Hi va participar en la modalitat de combat i va assolir una medalla de bronze.

Darrera actualització: 6.05.2024 | 14:28