Guillem Bonilla i Paula Sánchez, campions d’Espanya de taekwondo

Dimecres, 15 de març de 2023 a les 13:30

Guillem Bonilla i Paula Sánchez han quedat primers en el categoria cadet per parelles al Campionat d’Espanya Absolut de Pumse. Els dos esportistes sesrovirencs participaran a l’abril a l’Open d’Espanya per obtenir els punts que necessiten per classificar-se per a l’europeu. L’Escola Taekwondo Sesrovires també ha obtingut medalles al campionat infantil i universitari.

Campionat d’Espanya
Els sesrovirencs Guillem Bonilla i Paula Sánchez van executar els pumses koryo i Keumgang en semifinals i tageuk 8 jang i tageuk 4 jang en la final. Tots dos competeixen junts des de petits i actualment tenen el 2n pum (l’equivalent infantil al cinturó negre 2n dan dels adults).

El seu entrenador, Alberto Bonilla, destaca de tots dos la seva capacitat de sacrifici i la seva responsabilitat. “Els dos són bons estudiants i, al mateix temps, són molt madurs a nivell esportiu”.

El proper objectiu és anar a l’Open d’Espanya al mes d’abril per aconseguir els punts que encara els falten per classificar-se per al Campionat d’Europa.

Campionat universitari
D’altra banda, dos esportistes de l’Escola Taekwondo Sesrovires, van participar recentment al Campionat de Catalunya Universitari. Noah Pentier va obtenir la medalla d’argent en pumse i Raúl Tejero també la de plata en la modalitat de combat. Els dos esportistes estudien a la Universitat de Barcelona.

Campionat infantil
Els petits de l’escola també van fer un bon paper al Campionat de Catalunya infantil on van aconseguir quatre medalles de bronze en la modalitat de combat.

Darrera actualització: 15.03.2023 | 13:34