Inauguració de l’exposició col·lectiva d’Artviu sobre el món de la literatura

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 11:30

L’entitat d’artistes sesrovirencs Artviu prepara una exposició col·lectiva sobre la literatura. En consonància amb la temàtica de la mostra, han triat la Biblioteca Municipal per mostrar les seves obres. La inauguració té lloc aquests divendres, a les 19.00, i comptarà amb l’actuació musical de Bru Borni i Emili Gaya.

Cada any Artviu realitza una exposició col·lectiva sobre un tema comú. En aquesta ocasió s’ha escollit la literatura, sense acotar-la a cap corrent literari o autor. Serà cada artista sesrovirenc el que decidirà dedicar la seva obra a una expressió concreta del món de la literatura.

Donat el contingut de l’exposició, s’ha escollit un lloc estretament relacionat amb la literatura, concretament la Biblioteca Municipal. Les obres estaran exposades en la sala polivalent del 21 d’octubre al 26 de novembre.

Hi participen nou artistes sesrovirencs: Marta Arañó, María Bolivar, Lluís Canals, Francesca Crescini, Fran Pérez, Pedro Sáenz, Valentí Sort, Baldo Valenti i Enric Vallhonesta.  Una part de les obres seran de pintura i altres de fotografia.

Cadascú d’ells presentaran 1 o 2 obres i alguns complementaran el seu treball amb una petit muntatge o instal·lació per fer més inspiradora l’experiència dels visitants.

Darrera actualització: 20.10.2022 | 11:56