Inscripció oberta al curs per obtenir el carnet verd de voluntari de l’ADF

Divendres, 4 de novembre de 2022 a les 16:00

L’ADF de Sant Esteve Sesrovires organitza una formació per obtenir el carnet verd. Les inscripcions són de l’1 al 15 de novembre en el correu electrònic adfsesrovires228@gmail.com. El carnet verd està pensat per al voluntariat de les agrupacions de defensa forestal i els habilita per  desenvolupar tasques d’assistència, vigilància i comprovació d’hidrants, entre altres tasques.

El carnet verd és un curs destinat als voluntaris i voluntàries de les ADF i  forma part del Pla de Formació del Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya. Aquest certificat no habilita per intervenir en incendis, però sí per desenvolupar tasques d’assistència, vigilància i comprovació d’hidrants, entre altres tasques.

Una part de la formació és online, mentre que l’altra part, de caràcter més pràctic, es desenvolupa directament en la mateixa ADF.

El contingut del curs inclou coneixements sobre què son les agrupacions de defensa forestal, la legislació bàsica del sector, la prevenció d’incendis forestals, les comunicacions i cartografia.

Inscripció
La inscripció al curs és de l’1 al 15 de novembre i és pot fer telèfon (623 06 88 57), correu electrònic (adfsesrovires228@gmail.com) o directament en el local de l’entitat els dimarts de 19.00 a 21.00h. La seu de l’ADF es troba en el carrer Martorell 17, just darrera la nau de la brigada.

Darrera actualització: 04.11.2022 | 10:48