Inscripcions als cursos i tallers de Benestar Social, del 12 al 23 de setembre

Divendres, 9 de setembre de 2022 a les 08:00

El proper dilluns, 12 de setembre, comencen al Casal de la Gent Gran les inscripcions als cursos i tallers que s’organitzen des de l’Àrea de Benestar Social. Enguany s’incorporen noves propostes, com ara Teixit i ganxet, En veu alta  o Fem xarxa. Les activitats es posaran en marxa a partir del 3 d’octubre.

El programa de cursos i tallers de Benestar Social inclou un ampli ventall d’activitats, les quals es poden consultar en aquest enllaç.

El període d’inscripcions serà del 12 al 23 de setembre al Casal de la Gent Gran, de dilluns a dijous, i de 9.00 a 13.30h. Una persona pot realitzar dues inscripcions com a màxim i sempre amb l’autorització expressa de la persona interessada.

Activitats d’altres àrees i de les entitats
Enguany s’ha editat un llibret, que es pot consultar en aquesta web, amb totes les activitats que s’organitzen des de les diferents àrees de l’Ajuntament, així com les impulsades per les entitats del municipi. Aquests cursos i tallers tenen períodes d’inscripció diferents als de Benestar Social i s’han de consultar en l’esmentat llibret.

Darrera actualització: 06.09.2022 | 14:41