Inscripcions obertes al curs per aprendre a utilitzar el mòbil per buscar feina

Dijous, 17 de novembre de 2022

El Centre de Formació Jaume Balmes organitza el curs El mòbil com  a eina per a la recerca de feina dins del programa de formació subvencionada per a dones.  Les inscripcions s’han de fer en l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament a partir del 18 de novembre.

Temari
L’objectiu de la formació és que la persona usuària desenvolupi habilitats bàsiques per a gestionar correus, navegar per internet o fer servir les aplicacions que li permetin trobar feina. El curs oferirà un seguit d’exercicis pràctics per treure el màxim rendiment als recursos que ofereix el telèfon mòbil. Concretament, s’ensenyaran les plataformes de recerca de feina i la utilització del Whatsapp i de les xarxes socials amb finalitats laborals. També es parlarà de l’ús de l’escàner, la fotografia i les vídeo conferències.

El curs està adreçat prioritàriament a dones, tant ocupades com a l’atur, i està subvencionat en el marc del Programa comarcal de suport per un nou impuls econòmic i social. A més compta amb el recolzament del Consell Comarcal  del Baix Llobregat i de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Duració
La duració de l’acció formativa és de 20 hores. S’impartirà els dies 28 i 30 de novembre i 2, 12, 14, 16 i 19 de desembre, en modalitat presencial, a les aules del Centre de Formació Jaume Balmes (carrer Comerç, 8. Pol. Ind. Anoia).  Les classes seran els dilluns, dimecres i divendres de 09.15 a 12.15 hores.

Inscripció
La inscripció comença el proper divendres 18 de novembre i s’ha de fer presencialment a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Les places són limitades. Més informació al correu electrònic huertarm@sesrovires.cat i al telèfon 937 713 017.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 14:49