Intensa activitat del CV Sant Esteve al juliol

Dimecres, 20 de juliol de 2022 a les 09:00

El Club Vòlei Sant Esteve no s’atura a l’estiu. El passat cap de setmana va rebre la visita d’un equip dels Estats Units i es van jugar dos partits amistosos. Aquesta setmana s’està impartint un curs de tecnificació per a esportistes de tres categories diferents. A més, ja s’han apuntat 27 equips per al torneig de Festa Major i només queda una plaça lliure.

Dissabte, el CV Sant Esteve va rebre la visita d’un equip dels Estats Units que està de ruta per Catalunya. Es tracta de jugadores de diferents universitats nord-americanes, com ara Texas, Miami, Los Ángeles, Nova York i Filadèlfia.  En total, una vintena d’esportistes d’entre 17 i 21 anys que han volat juntes des de l’aeroport de Chicago.

A Sant Esteve van jugar contra l’equip juvenil del CV Sant Esteve. En les dues ocasions la victòria va ser per a les jugadores locals que van guanyar per 2-1 i 3-0, tot i que feia unes setmanes que no entrenaven.

Al finalitzar el matx, nord-americanes i sesrovirenques van gaudir d’una jornada de convivència i germanor. Van passar juntes una estona a la piscina i van compartir un piscolabis.

Tecnificació
Durant aquesta setmana, el CV Sant Esteve està important un stage de tecnificació al Pavelló Poliesportiu. Participen una dotzena d’esportistes de les categories infantil, aleví i cadet. La majoria de participants són de Sant Esteve, però també estan inscrites jugadores d’altres poblacions, com ara Castellbisbal i Abrera.

L’objectiu del clínic és ensenyar els aspectes més tècnics d’aquest esport: les posicions bàsiques, els desplaçaments, el toc de dits o el bloqueig, entre altres elements del joc. A més, s’introdueix a les participants en els elements tàctics. Al final de la setmana, jugaran partits de 6x6.  Més enllà de les qüestions tècniques, el club apunta que la intenció és que aprenguin i s’ho passin bé.

Torneig de Festa Major
El Torneig de Vòlei Sorra de Festa Major es disputarà el 30 de juliol a la tarda. Ja s’han apuntat 27 equips i només queda una única plaça lliure, que el club preveu que es cobrirà en breu. Participaran més de 120 jugadors i jugadores en un format de competició intens, ja que tots els partits es disputaran entre eles 16.00 i les 22.00 hores.

Darrera actualització: 20.07.2022 | 09:55