Ja a la venda les entrades per al Concert de Nadal de la Coral Sant Esteve

Dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 20:00

El proper diumenge, 26 de desembre, la Coral de Sant Esteve oferirà el tradicional Concert de Nadal a l’Església Parroquial. Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a les botigues Nova Natura de Sant Esteve i Hiperfauna de Martorell.  El repertori inclou nadales en anglès i català i l’estrena d’una nova obra d’Eduard Vila i Perarnau.

El concert de la Coral de Sant Esteve estarà format per un repertori de nadales angleses. L’entitat vol que el recital sigui el més semblant possible a com són aquests concerts de Christmas Carols  a les catedrals del Regne Unit. Per aquest motiu interpretaran les cançons en anglès i, com és habitual a Anglaterra, estaran acompanyats per un quartet de vent i metall i per un òrgan, per donar la sonoritat precisa que requereix aquesta mena d’espectacles musicals.

També es cantaran nadales populars catalanes i  s’estrenarà una peça d’ d’Eduard Vila i Perarnau, director de la Coral Sant Esteve, que és una exaltació d’aquestes festes tradicionals. L’entitat comptarà en aquest concert amb dos nous cantaires, dues veus masculines, que reforçaran la corda tenor.

Aforament limitat al 70%
A causa de les noves restriccions, l’aforament quedarà limitat al 70%. Les entrades ja s’han posat a la venda a les botigues Nova Natura (c/ Sant Joan  14, Sant Esteve Sesrovires) i Hiperfauna (c/Pep Ventura 14, Martorell).  Si en quedessin, també es podran adquirir el mateix dia del concert.

El concertl tindrà lloc el diumenge 26 de desembre, a l’Església Parroquial, i començarà a les 19.00 hores.

Darrera actualització: 21.12.2021 | 14:51