Koeman i Guardiola participen en un torneig de golf a Sant Esteve Sesrovires

Divendres, 9 de juliol de 2021 a les 00:00

Avui se celebra al Club Golf Barcelona la Koeman’s Cup by Sportium, un torneig de golf solidari que compta amb la participació de personalitats destacades com Koeman, Guardiola, Schuster, Riqui Puig, Mateu Alemany, Pichi Alonso, Jaime Alguersuari, Gerard Autet, Henrik Larsson, Carles Tusquets, Rafael Yuste o Esteban Vigo Boquerón. La recaptació de l’esdeveniment esportiu es destinarà a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Ahir es va celebrar un sopar protocol·lari, al qual van assistir personalitats com Joan Laporta, president del FC Barcelona; Santiago Rosell, president del Club de Golf Barcelona; i Enric Carbonell, alcalde de Sant Esteve Sesrovires.

Instal·lacions
El Club de Golf Barcelona està ubicat a Sant Esteve Sesrovires i compta amb dos recorreguts.

El primer té 18 forats, par 72 i  6.271 metres és tot un repte pel golfista. Amb un disseny molt atractiu i divers, està especialment ben valorat pels handicaps més inferiors i pels professionals. Va ser dissenyat pel prestigiós golfista José Maria Olazábal.

A més, el club compta també amb un camp de 9 forats de par 31 i 1.780 metres, més llarg i relaxat, que dona l’oportunitat al golfista de gaudir d’un agradable dia de golf, traient-li tot el profit a la pràctica tant del joc llarg com del curt.

El Club de Golf Barcelona acull nombroses competicions en les seves instal·lacions com Green Monday, l’Absolut del Club, el Matchgolf Cup 2021, o l’Open Golf Barcelona,  entre d’altres.

Santiago Rosell, segon per la dreta, amb Koeman i Guardiola.

Darrera actualització: 09.07.2021 | 19:13