La Biblioteca Municipal posa en marxa un grup de conversa en francès

Dimecres, 1 de febrer de 2023 a les 07:50

La Biblioteca Municipal Joan Pomar enceta un grup de conversa en francès. La primera trobada serà el proper 9 de febrer. Per al públic infantil, l’equipament ha programat per al mes de febrer dues sessions de l’hora del conte i un taller de criptografia.

Grups de conversa i activitats permanents
La primera trobada del grup de conversa en francès serà el 9 de febrer. Les sessions seran cada dijous de 17.00 a 18.00h. Aquesta iniciativa s’afegeix a la dels altres grups de conversa en alemany i anglès que també tenen lloc a la biblioteca.

Respecte a la resta de tallers permanents, el cine club dedicarà la sessió del 16 de febrer al cinema francès i a la festa de Sant Valentí. Així mateix, el club de lectura i el de taller d’escriptura creativa celebraran les seves trobades regulars.

Programació infantil
Per a nens i nens de fins a 3 anys, la Biblioteca preparà l’hora del conte El viatge de la tortuga Ballaruga. Avorrida de viure sola, la tortuga emprendrà un viatge musical per conèixer el món. Tindrà lloc el dissabte 11 de febrer, a les 11.30 hores. Cal fer inscripció prèvia al taulell de l’equipament.

Per als menuts majors de 4 anys, l’hora del conte d’En Ceba i en Pebre explicarà la història de dos pingüins que volen formar una família, tot i que cal d’ells pot pondre cap ou. La sessió serà el dimarts, 14 de febrer, a les 18.00h. Cal fer inscripció prèvia en la mateixa biblioteca.

El taller d’enigmes està pensat per a nens i nenes majors de 7 anys. És una activitat per introduir els infants en el món de la criptografia a través de totes les pistes que s’amaguen a la biblioteca.  El taller d’enigmes s’impartirà el 28 de febrer, a les 18.00h. És necessària la inscripció prèvia.

Darrera actualització: 01.02.2023 | 08:08

Imatges